Årets musikal     Våra sponsorer     Intresseföreningen     Tidigare musikaler  


Intresseföreningen PS-musicalerna har funnits sedan 1996 och har som syfte att stödja verksamheten samt att vara behjälplig vid kontakten med myndigheter och institutioner. Föreningen stödjer genom att få företag i och kring Varberg att sponsra föreställningarna.

Visst är det imponerande att musikaler har uppförts av gymnasieelever i Varberg sedan 1987! Åtskilliga ungdomar har under åren medverkat i föreställningarna. Sångare, dansare, musiker, tekniker, snickare, sminkörer… Den fantastiska möjlighet som eleverna har, att få vara med och sätta upp en musikal från de allra första trevande stegen till den färdiga föreställningen, ger dem så mycket för framtiden. Att sätta upp en musikal innebär stor glädje, nya vänner, gemensamt engagemang och växande självkänsla. För några har arbetet med föreställningen blivit avgörande för deras yrkesval. För andra innebär den en framtida rik fritid med ett aktivt musikutövande.

De medverkande eleverna får ingen ekonomisk ersättning – deras belöning är själva deltagandet. I övrigt finansieras föreställningen med biljettintäkter, kommunala medel, sponsorsbidrag och frivilliga bidrag från föräldrar och andra intresserade. Utan dessa bidrag skulle genomförandet av en produktion vara en omöjlighet.

Vi i Intresseföreningen arbetar för att den fina tradition som John M. Smith startade 1987 med musikalen My Fair Lady ska få fortleva i Varberg. Detta är unikt i Sverige och det måste vi ta vara på.

Bert Carl, Ordförande


Du som vill vara med och stödja föreningen kan göra det genom att sätta in
50 kronor eller valfritt belopp på bankgiro 5486-0697.

Årsmötesprotokoll

Årsmöte för verksamhetsåret 2014 kommer att hållas under sommaren, datum är ännu inte bestämt.


   © Intresseföreningen PS-musicalerna    |    Om PS-musikalen    |    Uppdaterad 150524